Tasokas maaseutumatkailu, juhlatilat ja kokoushuvilatympäri vuoden

Ota yhteyttä

Tervetuloa Lahdelmaan!

Palkittu matkailutilamme sijaitsee vehmaissa maalaismaisemissa Pertunmaalla, Etelä-Savossa vain kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja alle tunnin ajomatkan päässä Mikkelistä.

Upean järviluonnon keskellä sijaitsevat lomamökkimme, huvilat ja aittamajoitus ovat tarjonneet hengähdyshetken arjen kiireiden keskellä jo vuodesta 1988 lähtien. Tasokkaat vuokramökkimme ja hulppea kylpylähuvila Villa Keidas soveltuvat erinomaisesti myös kokous- ja juhlakäyttöön ympäri vuoden.

Virikkeitä ja oheistoimintaa kaipaaville vuokraamme erilaisia harrastusvälineitä, joista pääsee nauttimaan tiluksiamme ympäröivissä järvi- ja metsämaisemissa. Ylläpidämme myös patikointi- ja hiihtoreittejä ja päiväretkistä parhaimmat olemme koonneet päiväretkioppaaksi.

Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme erilaisia hyvän olon hoitoja, kuten hierontaa, ratsastusta, kanootteja, kalastusmatkoja, maastopyöriä sekä golffausta. Kaivatessasi viimeisen päälle hemmottelua, voit tilata vaikkapa yksityisen kokin loihtimaan herkullisen illallisen paikallisista raaka-aineista!

Jos olet kiinnostunut maatilan elämästä, niin sitäkin näet meillä. Naapuritilalla voit tutustua Ylämaankarjan kasvatukseen ja meilläkin näet aidon luomutilan vehmaita maisemia.

Toivomme että näistä löytyy ainekset onnistuneeseen lomailuun luonamme. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Pertti Lahdelma

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Peruvedentie 393
19430 Pertunmaa

info@lahdelma.com

Pertti Lahdelma
+358 40 7795321

Lähetä viesti

    Sijaintimme kartalla