LomamökkiOnnimökki

Katso saatavuus

Ihastuttava pikkumökki järven rannalla

Tunnelmallinen, moderni pikkumökki lapsiystävällisellä uimarannalla pienille perheille ja pariskuntien irtiottoihin. Hellepäiviä varten mökissä on koneellinen jäähdytysjärjestelmä ja mökki on varustettu nopealla valokuituyhteydellä. Sähköautojen latausmahdollisuus. Perheille on vauvan sänky ja syöttötuoli. Lähinaapuriin on matkaa 100 metriä.

Pohjapiirustus

Pikkumökki järven rannalla

Suloinen 45 m2 hirsimökki sijaitsee aivan rannan tuntumassa, tasaisella ja aurinkoisella tontilla. Yksikerroksisen mökin alakerrasta löytyvät makuusijat kahdelle ja parvella on lisätilaa kolmelle. Liinavaatteet sisältyvät hintaan.

Tuvan yhdistetty olohuone – avokeittiö takkoineen on yllättävän avara ja sopii hienosti perheen yhteisiä ruokailu- ja pelihetkiä varten. Tilavalla kuistilla voi ruokailla järvinäköaloista nautiskellen. Pihalla on myös oma grillikatos.

Lapsiystävällinen uimaranta ja soutuvene

Omalla hiekkapohjaisella rannalla on helppo pulikoida vaikka suoraan saunasta ja vuokrahintaan kuuluvalla veneellä voi tehdä retkiä läheiselle järvelle. Kalastuksesta kiinnostuneet saavat meiltä kartat syvyyskäyrineen. Vuokraamme myös sähkö- ja akkukäyttöisiä perämoottoreita pidempiä päiväretkiä varten.

Katso lisää kuvia

Lähiretkelle mökin pihasta

Monipuoliset ulkoilumaastot sekä läheinen Kolunkankaan laavu mahdollistavat monenlaiset päiväretket lähimaastoissa.

Meiltä saat myös patikointi-, pyöräily-, hiihto- ja kalaopaskartat onnistuneeseen lomanviettoon ja lisää vinkkejä löydätte Lahdelman päiväretkioppaasta.  

Omat hiihtoladut talviaikaan

Talvella ylläpidämme asiakkaillemme hiihtolatuja lähimaastoissa. Latuvaihtoehtoja ovat perinteinen ja luistelu-ura 2 km, 5 km ja 7 km. Ladut sijaitsevat noin 50 metrin päässä huvilalta. Säiden salliessa pääsee Peruveden jäällekin hiihtämään ja luistelemaan.

Onnimökin varustelutaso

Asiakaskokemukset

Rauhaisa ja todella mukava paikka, ensi kesäksi on varattu mökki jo nyt!

Tutustu myös

Varaa huvila