Häät Keitaassa

Lue lisää

Kaunis juhlatila ja upea järvimiljöö unelmien hääpäivään

Upea huvila kauniilla järvenrantatontilla tarjoaa upeat puitteet hääpäivänne viettoon. Sinulle, joka etsit häihisi luonnonkaunista kartanotyyliä tai maalaisromantiikkaa VIP-tyyliin.

Huvilahäät järvimaisemassa

Aina häitä tai häämatkaa varten ei tarvitse lähteä juhlatilaa etsimään kaukomailta. Vai miltä kuulostaisi juhlat VIP-tyylillä maalaisromanttisessa miljöössä, jonka jälkeen syvärentoutuminen yksityisessä Spa-kylpylässä ja majoitus kartanotyylillä?

Unelmien maalaishäät Hollywood-tyyliin

Vehmaissa maalaismaisemissa pienen metsikön keskellä omalla yksityistontilla sijaitseva luksushuvila tarjoaa laadukkaat ja toimivat juhlatilat monenkokoisia hääjuhlia varten. Yksityisyyden takaa rauhallinen sijainti, sillä lähimpään huvilaan on matkaa yli 200 metriä ja yksityistien voi sulkea tarvittaessa portilla.

Juhlien jälkeen hääpari voi siirtyä sulavasti nauttimaan hääyöstä omaan tunnelmalliseen makuuhuoneeseen, joka on varustettu takalla. Hääseurue tai lähimmät sukulaiset voivat hekin yöpyä omissa makuuhuoneissaan ja jatkaa häähumua seuraavana päivänä huvilamiljöössä ja kylpylän alueella.

Upeat kesähäät ja kauniit talvihäät

Hääpaikastahan se kaikki alkaa ja tätä huvilaa ympäröivä piha-alue antaa upeat puitteet näyttäville vihkitoimituksille ja muuntuu helposti erilaisiin tilatarpeisiin. Aivan järven rannalla sijaitseva huvila on täydellinen kesähäille, mutta toimii luonnonkauniina näyttämönä myös talviaikaan.

Sisätilojen 420 neliötä, kolme kerrosta, baaritilat ja hyvin varusteltu keittiö mahdollistavat toimivat juhlajärjestelyt kaikissa tilanteissa. Täällä on tilaa ottaa ryhmäkuvia ja suurella piha-alueella järjestätte vaikka minkälaista toimintaa. Illan pimetessä terassi- ja piha-alueesta saa loihdittua lumoavan lyhdyin ja valoin. 

Juhlan tekniikka

Suomen sää saattaa olla yllätyksellinen, mutta Villa Keitaan oma sähkögeneraattori varmistaa laitteiden toimivuuden myös poikkeustilanteissa ja 100 megan maakuitukaapeli takaa nopeat ja toimivat verkkoyhteydet.

Pitopalvelua ja baarimestari

Annamme mielellämme suosituksia pitopalvelun valinnassa ja autamme myös muiden lisäpalveluiden hankinnassa. Keidas ei ole anniskelualuetta, joten saatte tuoda erilaisia virvokkeita mukananne – vaikka oman baarimestarin juhlatunnelmaa varmistamaan!

Hotellitason majoitusta

Laadukkaat majoitustilat ja oma yksityiskylpylä takaavat rentoutumisen niin kiireistenkin juhlavalmistelujen keskellä, kuin itse hääjuhlankin jälkeen. Villassa on 6 laadukasta makuuhuonetta luontonäkymin 12+8 henkilölle.

Lisätilaa saatte varaamalla päätilan yhteydessä 2,5 kilometrin päässä sijaitsevat laadukkaat MALO-luokitellut aittahuoneistot, jotka ovat yhtä tasokkaasti viimeisteltyjä, kuin muutkin kohteemme.

Hääparin makuuhuone

Hääparin hemmotteluun sopii keskikerroksessa sijaitseva 18 m² tilava maakuuhuone, joka on oman kylpyhuoneen ja maisemanäkymien lisäksi varustettu takalla. Tässäkin huoneessa on oma wc/suihku, tv, pimennysverhot sekä käynti luontonäkymin varustetulle parvekkeelle.

Luksushuvila sopii häämatkakohteeksikin

Parasta hääjuhlassa ovat usein lähipiiri, joka on kanssanne juhlistamassa merkkipäiväänne. Miksette siis nauttisi yhdessäolosta ja lähtisi häälomalle vasta pääjuhlaa seuraavana päivänä? Monet asiakkaistamme varaavat Keitaan koko hääviikoksi, jotta aikaa yhdessäoloon jää enemmän.

Lämpimästi tervetuloa viettämään hääjuhlaa Villa Keitaaseen!

Asiakaskokemukset

Huikeat yllätyshäät Lahdelmassa. Järjestelyt toimi kuin ajatus. Tuore aviopari ja häävieraat saivat mielettömän ihanan viikonlopun. Suurkiitos Pertille ja koko Lahdelman väelle ikimuistoisesta juhlahetkestämme!

Wonderful memories for all the wedding party. You really do have a wonderful place in there!

Stunning place! Complete peace. A holiday of a lifetime an ever better wedding.

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Annamme mielellämme suosituksia myös lähialueen pitopalveluyrityksistä ja autamme muidenkin lisäpalveluiden hankinnassa.