Villa KeitaanSaunat

Lue lisää

Villa Keitaassa on saunoja joka makuun

Yksityisessä kylpylähuvilassamme on 4 erilaista saunaa, 2 poreallasta, yksityinen hiekkapohjainen uimaranta-alue, laaja piha-alue ja laituri.

Syvärentoudu saunomalla

Keitaalla pääset kokeilemaan aitoa puusaunaa, savusaunaa, sähkökiukaalla varustettua saunaa sekä nykyaikaista infrapuna-saunaa. Saunan ohella voit virkistäytyä ulkoporealtaassa, kylmäputouksessa tai höyrysuihkukaapissa. Huvilalla on myös moderni rantasauna josta pääset kesäisin pulahtamaan Peruveden puhtaille aalloille ja avantoon talvella.

Kylpylätilojen yhteydessä ovat erilliset pukuhuoneet naisille ja miehille. Saunojia varten on oma istuinalusta ja kylpylätiloissa on vieraillemme tarjolla kevyitä Crocs-jalkineita. Kaikki majoittujamme saavat omat kylpypyyhkeet ja kylpytakit vierailuaan varten. Viihtyisässä takkahuoneessa on myös baaritiski.  

Rantasauna järvinäkymin

5 saunojaa

Upeat puulämmitteiset pehmoiset löylyt ja uinti puhtaassa järvivedessä ovat monen mielestä rentoutumista parhaimmillaan. Talviaikaan teemme asiakkaillemme avannon, jossa on helppo nauttia kylmähoidosta.

Pukeutumis- ja oleskelutilan lisäksi saunan yhteydessä sijaitsevat suihku- ja wc-tilat. Varatkaa hiukopalaa jääkaappiin ja vetäytykää saunomaan pitkän kaavan mukaan!

Perinteinen savusauna

10 saunojaa

Savusaunaa arvostetaan suomessa paitsi saunomisen perinteisenä muotona, myös kiukaan suuren kertalämmitteisen kivimäärän aikaansaamien pehmeiden löylyjen ja ominaistuoksun vuoksi. Rannan tuntumassa sijaitsevasta savusaunastakin on helppo kipaista järveen vilvoittelemaan.

Savusaunan valmistelemme vieraitamme varten itse, koska kertalämmitteistä kiuasta ja piiputonta saunaa pitää osata lämmittää oikein. Erillisveloitus.

Kylpylän edustussauna

9 saunojaa

Huvilan ensimmäisen kerroksen Spa-alueella on tilava edustussauna puu- ja sähkölämmitteisellä kiukaalla. Kylpylän yhteydessä on pukuhuoneet naisille ja miehille sekä takkahuoneisto baaritiskillä ja jääkaapilla.

Kylpylän infrapunasauna

4 saunojaa

Japanista kotoisin olevan infrapunasaunan terveysvaikutukset perustuvat siihen, että solujen lämpötilan noustessa kehomme alkaa tuhota turhia bakteereja sekä viruksia, joka puolestaan parantaa aineenvaihduntaa, vastustuskykyä sekä elimistömme puhdistumista.

Porealtaat

4-7 henkilöä

Sisä- ja ulkotiloissa sijaitsevissa porealtaissa on ihana vilvoitella ja rentoutua saunomisen ohella. Lukuisat poresuuttimet ja ulkoporealtaan järvinäkymät hellivät sekä kehoa että mieltä. Katetussa porealtaassa nautit luontomaisemista vaikka vesisateessa.

Höyrykaappi

2 henkilöä

Höyrykaapin terveysvaikutukset perustuvat nimenomaan vesihöyryn muodostumiseen, joka on paitsi rentouttavaa ja miellyttävää, myös hyväksi hengityselinten terveydelle.

Kylmäputous

1 henkilö

Kylmäputouksen rentouttava vaikutus perustuu kylmän veden aikaansaamiin terveysvaikutuksiin ja sitä voidaan käyttää myös saunomisen yhteydessä avuksi lihaskipujen hoitoon, palautumisen edistämiseen sekä yleiseen olotilan parantamiseen.

Tutustu myös