Lahdelman rantamökit, aittahuoneistotja perhehuvilat

Lue lisää

Sopivat mökit lapsiperheille

Kaikissa mökeissä oma lapsiystävällinen, matala hiekkapohjainen uimaranta, yksityinen piha-alue, sauna, soutuvene, takka, ruoanlaittoon sopiva keittiö, vauvansänky ja vauvan syöttötuoli, Smart TV sekä nopea valokuituyhteys. Lähimpään ruokakauppaan on matkaa 10 kilometriä.

Omarantaiset perhehuvilat 4-20 henkilölle

Pikkumökki ja perhehuvilat ovat kooltaan 45–140 m². Suurin huviloistamme, kylpylähuvila Villa Keidas, on kooltaan 420 m² ja sopii siksi hienosti useammankin perheen yhteiseen lomaan. Sähköautojen latausmahdollisuus.

Aittahuoneistot 2-4 hlölle

Kodikkaasti sisustetut aitat sopivat kokonsa vuoksi pariskunnille, pienten perheiden lomanviettotarpeisiin tai vaikkapa ohikulkumatkalle. Kaikissa huoneistoissa on oma suihku- ja wc, televisio ja minikeittiö. Saunavuorojen käyttövuorot sekä soutuvene sisältyvät hintaan. Sähköautojen latausmahdollisuus.

Pro Maaseutu -palkittu perhetila

Kaikki majoituskohteemme ovat MALO laatuluokiteltuja ja meillä on myös Maakuntien Parhaat merkin käyttöoikeus. Vuonna 2021 matkailutilamme sai Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n myöntämän Vuoden Kellokas -tunnustuksen. Meillä on myös Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus.

Lue lisää…

Upea järviympäristö ulkoiluun 

Tilaa ympäröivissä metsissä voi sienestää, marjastaa ja kuntoilla kesät talvet. Me myös ylläpidämme patikointi- ja hiihtoreittejä sekä vuokraamme erilaista harrastevälineistöä.

Tutustu Lahdelman lisäpalveluihin

10 parasta päiväretkikohdetta

Päiväretkiä voi tehdä läheisille laavualueille, pieniin maaseutukyliin, kahviloihin tai johonkin läheisistä kansallispuistoista, vaikka Repovedelle!  Kokosimme parhaat päiväretket ja retkivinkit päiväretkioppaaksi.

Tavoitat meidät tilalta

Asumme itse päätilalla, joten olemme saatavillanne loman aikana ja annamme mielellämme lisävinkkejä.

Villa Keidas

Lue lisää

Onnimökki

Lue lisää

Ilotupa

Lue lisää

Riemurahi

Lue lisää