Fillarit, kanootit, kalaoppaat jamuut palvelut

Lisäpalvelut

Luontolomalle ja rentoutumiseen

Sijaintimme luontoympäristössä järven rannalla sekä kumppaniyritysverkostomme mahdollistavat tasokkaat palvelut ympäri vuoden. Meiltä myös vuokraat erilaista harrastevälineistöä, jotta voi nauttia upeasta maaseutuympäristöstä ja järviluonnon iloista kesät talvet.

Kesäharrastukset

Lenkkeily, patikointi, uinti, kalastus, marjastus, sienestys, soutaminen vapaasti Peruvedellä. Kävely-, lenkkeily-, pyöräily-, ja kalastuskartat löydät Info-sivulta.

Talviharrastukset

Kävely, hiihto, kelkkailu ja onkiminen onnistuvat lähimaastossa. Luistelumahdollisuus on Peruvedellä luonnonjäällä, jos lunta ei ole liikaa. Isännän tilan ympäristöön tekemästä latuverkostosta löytyy latukartta Info-sivulta.

Vuokravälineet

Meitä voit vuokrata kävelysauvat perämoottorit ja kalastusvälineitä sekä
sukset monoineen, potkukelkat ja pilkkitarpeet.

Siirrettävä kylpysaavi

Tilaa siirrettävä, valmiiksi lämmitetty kylpysaavi oman mökin tai huvilan pihaan alk. 150 €/vrk. Tilavaan saaviin mahtuu kerrallaan 8 kylpijää.

Kumppaniyritystemme kautta voit tutustua upeisiin kalavesiin vähän kauempanakin tai lähteä vaikkapa Miekankoskelta päiväretkelle intiaanikanootilla tai kajakilla.

Saimaa Fishing Travels 

Saimaan alueen nykyaikaisin tasokkain kalastuskalusto sekä kokeneet ja ammattitaitoiset kalaopaspalvelut.
http://fishingfinlandia.fi/

Uistelumatkat Puulalla

Lohenuisteluun ja maisemaristeilyihin Puulan vesillä erikoistunut yritys, jolta voi tilata päivän kalastusmatkoja. Saaliskaloina järvilohi, järvitaimen, nieriä, kuha, hauki, ahven.
http://uistelumatkat.com/

Miekankosken kanoottivuokraus

Miekankosken kahvilalta voit vuokrata retkikajakkeja tai avokanootin joko lähivesille kahvilan ympäristössä tai mökille toimitettuna.
http://www.miekankoskenkahvila.com/