Luksusluokan kylpylähuvilaVilla Keidas

Tarkista saatavuus

Huvilalomailua järvimaisemissa

Vuonna 2010 valmistunut yksityishuvila soveltuu erinomaisesti isommankin perheen tai ystäväperheiden yhteiseen lomanviettoon, yritystilaisuuksiin, häihin ja muihin perhejuhliin. Lähimpään naapuriin on matkaa 200 metriä ja yksityistien voi sulkea tarvittaessa portilla.

Varustelutaso ja pohjapiirustukset

Luksuskylpylä vaativaan makuun

420 m² huvilassa on kuusi hotellitasoista makuuhuonetta kolmessa kerroksessa, tilava olohuone takalla ja hyvin varusteltu keittiö ruokailutiloineen 20 henkilölle. Nopea 100 megan valokuitu ja oma sähkögeneraattori mahdollistavat sujuvat internetyhteydet sekä sähkökapasiteetin, vaikka ulkona myrskyäisi. Sähköauton latausmahdollisuus.

Laajalla piha-alueella voi yhteistä aikaa viettää pelaillen, grillaillen, saunoen, ulkoporealtaassa maisemia ihaillen ja omalla uimarannalla uiden. Yksityiskylpylä ja 4 erilaista saunaa tuovat hyvän lisän ajanviettoon.

Lemmikkien tuonti Keitaalle kielletty.

Kuusi makuuhuonetta luontonäkymin

Kaikissa makuuhuoneissa on oma wc/suihku, ilmastointi, televisio, yksityinen patio tai parveke luontonäkymin sekä pimennysverhot ja laadukkaat hotellitason vuodetekstiilit. Isoimmassa makuuhuoneessa on lisäksi takka.

Katso lisää kuvia

Korkea kotimaisuusaste

Korkea kotimaisuusaste ja ympärillämme olevien palveluiden käyttäminen on meille tärkeää. Hotellitason liinavaatteemme, kuten lakanat, patjat, tyynyliinat, pyyhkeet ja kylpytakit ovat pääosin Finlaysonin mallistosta.

Keittiötuotteemme, kuten astiastot, ovat puolestaan Arabian tuotantoa.

Luontolomaa ja luksusta

Kauttamme vuokraatte helposti erilaiset harrastevälineet, pitopalvelun, oman kalastusoppaan – tai vaikka hierojan. Me myös ylläpidämme tilamme ympäristössä patikointi- ja hiihtoreittejä sekä lähialueen pyöräreittikarttaa.

Luontokohteita on paitsi tilan lähituntumassa, myös alle tunnin ajomatkan päässä Repoveden ja Leivonmäen kansallispuistoissa. Lisää retki-ideoita on esitelty Lahdelman päiväretkioppaassa.

4 saunaa ja 2 poreallasta

Keitaalla pääsette kokeilemaan järvinäkymin varustettua rantasaunaa, 10 hengen savusaunaa, sähkösaunaa sekä infrapuna-saunaa. Saunomisen ohella on ihana virkistäytyä ulkoporealtaassa, kylmäputouksessa tai höyrysuihkukaapissa.

Kylpylätilojen yhteydessä on pukuhuoneet naisille ja miehille sekä takkahuoneisto baaritiskillä ja jääkaapilla.

Asiakaskokemukset

Majoitus oli aivan huikea ja puitteet sellaiset, mitä ei osattu edes kuvitella. Vaikka sää ei lämpimin mahdollinen ollutkaan, niin huvilan tarjoamat puitteet paikkasivat tämän erinomaisesti!

Matkamme oli erittäin onnistunut kaikin puolin. Paikka ja palvelu olivat erinomaisia!

Kiitos hienosta ajasta Lahdelmassa. Puitteet upeat, ilma vielä upeampi. Olishan täällä viihtynyt pidempäänkin, mutta joskus on lähdettävä, jotta voi tulla takaisin.

Joulua mahtavaa vietettiin, perheen seurasta nautittiin, vatsat täyteen herkuteltiin, poreissa porukalla polskuteltiin, kipakasta talvi-ilmasta vilvoiteltiin. Rohkeimmat pulahti avantoon, loput jäi rannalle saunoon. Kiitokset mahtavista puitteista!

Majoitus oli aivan huikea ja puitteet sellaiset, mitä ei osattu edes kuvitella. Vaikka sää ei lämpimin mahdollinen ollutkaan, niin huvilan tarjoamat puitteet paikkasivat tämän erinomaisesti!

Matkamme oli erittäin onnistunut kaikin puolin. Paikka ja palvelu olivat erinomaisia.

Tutustu myös

Varaa huvila