Juhlat Keitaassa

Lue lisää

Upea huvilamainen juhlatila järvinäkymin

Keitaassa vietät upeat häät, syntymäpäivät ja muut perhejuhlat modernista huvilamiljööstä ja järvinäkymistä nautiskellen. Yksityistien voi sulkea tarvittaessa portilla.

3000 m² juhlatilaa

Sisä- ja ulkotilaa on yhteenlaskettuna kaiken kaikkiaan lähes 3000 m², joten tilat taipuvat hyvin isompiakin cocktail- ja juhlatilaisuuksia varten. Sisätilaa kolmikerroksisessa kylpylähuvilassa on kaikkiaan 420 m². Lisätilaa saa piha-alueelle helposti juhlateltoilla.

Oma kylpylä ja 4 saunaa

Villa Keitaassa on oma kylpylä, 4 erilaista saunaa, sisä- ja ulkoporealtaat, sekä yksityinen uimaranta ja laiturialue. Lempeiden löylyjen välissä on ihana virkistyä myös kylmäputouksessa tai höyrysuihkukaapissa.

Kylpylätilojen yhteydessä on pukuhuoneet naisille ja miehille sekä takkahuoneisto baaritiskillä ja jääkaapilla.

Jääkää yöksi

Kuusi makuuhuonetta kolmessa kerroksessa tarjoavat hotellitason majoitusta 12+8 henkilölle. Kaikissa Keitaan makuuhuoneissa on laadukkaat vuodetekstiilit, oma wc/suihku, TV, pimennysverhot sekä patio tai parveke luontonäkymin. Suurimmassa 18 m² makuuhuoneessa on lisäksi oma takka.

Lisää majoitustilaa saa varaamalla päätilan yhteydessä 2,5 kilometrin päässä sijaitsevat laadukkaat aittahuoneistot.

Moderni, hyvin varusteltu keittiö

Keitaan hyvin varusteltu keittiö sopii juhlaruokien säilytykseen ja esillepanon valmisteluun.

Erittäin nopea astianpesukone on hyvä lisä ja keittiössä on myös viinikaappi.

Asiakaskokemukset

Majoitus oli aivan huikea ja puitteet sellaiset, mitä ei osattu edes kuvitella. Vaikka sää ei lämpimin mahdollinen ollutkaan, niin huvilan tarjoamat puitteet paikkasivat tämän erinomaisesti!

Matkamme oli erittäin onnistunut kaikin puolin. Paikka ja palvelu olivat erinomaisia.

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Annamme mielellämme suosituksia myös lähialueen pitopalveluyrityksistä ja autamme muidenkin lisäpalveluiden hankinnassa.