Kokous Keitaassa

Lue lisää

Tasokas kokoustila tyky-päiviin ja muihin yritystilaisuuksiin

Villa Keitaassa järjestät kokoukset, edustustilaisuudet, tyky-päivät ja eläkkeellelähtöjuhlat tyylikkäästi.

Vain 2 h Helsingistä ja 45 min. Mikkelistä.

Upea huvila kokoustilaksi lähellä Mikkeliä

Kookkaassa 420 m² huvilassa järjestät toimivat tiimipäivät ja kokoukset laadukkaassa ympäristössä.

Kokousvuorokausi sisältää huvilan käytön klo 12:00 alkaen seuraavaan päivään klo 12:00 saakka sekä hotellitason majoituksen 12+8 henkilölle laadukkaissa makuuhuoneissa, joissa kaikissa on oma suihku/wc, televisio, pimennysverhot sekä parveke tai patio luontonäkymin. Isoimmassa 18 m² makuuhuoneessa on lisäksi oma takka.

3 kerrosta ja kokoustilaa järvinäkymin

Ruokailutilan yhteydessä on 15 henkilön kokoustilatarpeisiin soveltuva isompi pöytä, 70`Smart TV, videotykki, moottoroitu laajakangas ja fläppitaulu. Huvilalla on lisäksi nopea 100 megan kuitupääte ja oma sähkögeneraattori.

Pienempiä istuintiloja on kolmannen kerroksen aulatiloissa ja tarvittaessa isomman tiimin tilatarpeisiin voi käyttää myös olohuoneen sohvaryhmiä ja takkatilaa. Olohuoneessa onnistuvat sohvakokoukset ainakin 8 henkilölle. Katetut terassialueet ja laaja piha-alue antavat lisätilaa ja kauniilla säällä voi kokouspäivää viettää myös ulkosalla.

Luontoympäristö luovuuden lähteenä

Huvilaa ympäröivässä luontoympäristössä on helpompaa viritellä väki uusille taajuuksille, varsinkin kun kaikki ovat poissa normaalista työympäristöstä. Yksityinen illanvietto ja rantasaunan lempeät löylyt kruunaavat elämyksellisen kokouspäivän.

Illanvietto saunoen ja uiden

Tiiviin kokouspäivän jälkeen on ihana rentoutua omassa kylpylässä, jonka 4 saunaa ja 2 poreallasta tarjoavat jokaiselle jotakin. Isossa olohuoneessa on takkatulen lämmössä helpompi tiimiytyäkin ja vaihtaa kuulumisia, kuin normaalissa työympäristössä kiireen keskellä.

Keitaalla voitte nautiskella puusaunan, savusaunan, rantasaunan ja infrapuna-saunan löylyistä. Saunan ohella voi virkistyä ulkoporealtaassa, kylmäputouksessa tai höyrysuihkukaapissa. Rantasaunasta pääsee pulahtamaan Peruveden puhtaille aalloille tai talvisin avantoon.

Lisää majoitustilaa huoneistoissa

Lisätilaa saatte varaamalla päätilan yhteydessä 2,5 kilometrin päässä sijaitsevat laadukkaat MALO-luokitellut aittahuoneistot, jotka ovat yhtä tasokkaasti viimeisteltyjä, kuin muutkin kohteemme.

Annamme mielellämme suosituksia pitopalvelun valinnassa ja autamme myös muiden lisäpalveluiden hankinnassa. Keidas ei ole anniskelualuetta, joten saatte tuoda erilaisia virvokkeita mukananne – vaikka oman baarimestarin!

Asiakaskokemukset

Kiitokset jälleen kerran upeista puitteista, tarjoilusta ja aina niin ihanasta savusaunasta. Vieraat ympäri Suomen viihtyivät Plastepin keväisessä asiakastapahtumassa!

Osuuskauppa Suur-Savon johtoryhmä pohti menneitä ja suunnitteli tulevia vuosia eli hienosti sanottuna pidimme strategiaseminaaria. Puitteista ei ainakaan strategian toteutuminen jää kiinni! Lämpimästä huolenpidosta kiittäen.

Liittotason strategianeuvottelut erinomaisissa puitteissa, ei jää tulokset ainakaan puitteista johtuen saavuttamatta! Vielä kun jaksaisi lähteä kotiin…

Tutustu myös

Pyydä tarjous

Laadukas kylpylähuvila Villa Keidas yritysjuhliin, cocktailtilaisuuksiin ja edustustarpeisiin.