LahdelmanAittahuoneistot

Katso huoneistot

Tasokasta majoitusta rauhallisessa maaseutumiljöössä

Maalaisromanttisesti sisustetut, modernit hirsiaitat sijaitsevat Lahdelman päätalon pihapiirissä ja sopivat maaseutumatkakohteeksi pienille perheille sekä pariskuntien viikonloppulomailuun. Päätilalla asuvina autamme tarvittaessa kaikin tavoin.

Osa aitoista on käytössä ympäri vuoden. Kahden ja neljän hengen huoneistoissa on myös lisävuodenmahdollisuus. Aitoissa majoittuvilla on käytössään kesäisin rantasauna ja talvisin päätilan sauna sekä soutuvene. Jos kalaonni on myötä, voi kesäkeittiössä grillata, paistaa, keittää tai savustaa saaliinsa. Puutarhakalusteet lähellä mahdollistavat ruokailun tulilta lautaselle ja suuhun. Hellepäiviä varten on koneellinen jäähdytysjärjestelmä. Sähköautojen latausmahdollisuus.

Rantasaunavuoro kuuluu kesähintaan

Aittahuoneistossa majoittuvat voivat kesäisin varata pienestä 25m² rantasaunasta oman saunavuoron maksutta. Saunassa on pesu- ja löylyhuoneet, takkahuone, sekä matala hiekkapohjainen uimaranta.

Talvisaunavuoro kuuluu talvihintaan

Talvella majoittujat voivat varata päätalon alakerrassa sijaitsevalta saunalta vuoron ilman erillismaksua. Saunalla on yhdistetty takka/pukuhuone, poreamme, wc ja pieni kuntohuone.

Huoneistot

2hh Huoneisto

Tutustu ja varaa

2hh Huone

Tutustu ja varaa

4hh Huoneisto 1

Tutustu ja varaa

4hh Huoneisto 2

Tutustu ja varaa

Lähiretkelle

Monipuoliset ulkoilumaastot sekä läheinen Kolunkankaan laavu mahdollistavat monenlaiset päiväretket lähimaastoissa. Meiltä saat myös patikointi-, pyöräily-, hiihto- ja kalaopaskartat onnistuneeseen lomanviettoon. Lisää vinkkejä lähiretkeilyyn saatte Lahdelman päiväretkioppaasta.  

Omat hiihtoladut talviaikaan

Talvella ylläpidämme asiakkaillemme hiihtolatuja lähimaastoissa. Latuvaihtoehtoja ovat perinteinen ja luistelu-ura 2 km, 5 km ja 7 km. Ladut sijaitsevat noin 50 metrin päässä huvilalta. Säiden salliessa pääsee Peruveden jäällekin hiihtämään ja luistelemaan.

Asiakasarvostelut

Upea ympäristö, kaunis maisema ja viihtyisä ja tunnelmallinen aittamajoitus. Hiljaisuus hiveli sielua. Ystävällinen isäntäpari!! Matala ranta, ihana rantasauna! Täydellinen paikka keskikesän juhlalle.

Rauhallinen maalaisympäristö. Siistit paikat. Hyvä sauna ja poreamme. Yöllä tosi pimeetä, ei valosaastetta lähettyvillä. Lisäksi oli pilvinen syyskeli ilman lunta.