LomamökkiRiemurahi

Katso saatavuus

Iso vuokramökki järven rannalla

Omarantainen, modernisti sisustettu Riemurahi sopii isommankin perheen lomanviettoon, pieniin juhlatilaisuuksiin ja kokoushuvilaksi, koska mökki on varustettu nopealla kuituyhteydellä. Hellepäiviä varten mökissä on koneellinen jäähdytysjärjestelmä. Sähköautojen latausmahdollisuus. Perheen pienimmille on vauvan sänky ja syöttötuoli. Lähinaapuriin on matkaa100 metriä.

Pohjapiirustus

Moderni sisustus ja hyvä varustelutaso

Valoisassa 140 m² huvilassa on tilava olohuone takkoineen, sekä 3 makuuhuonetta kahdessa kerroksessa. Lisämakuutiloina toimii tarvittaessa kaksi alkovia, jolloin vuodepaikkoja on yhteensä 10 henkilölle. Liinavaatteet sisältyvät hintaan.

Ulkona voi ruokailla ja viettää yhteistä aikaa katetulla terassilla ja grillialueella.

Hirret tilan omasta puutavarasta

Vuonna 1990 valmistunut Riemurahi on veistetty tilan omista metsistä saadusta puutavarasta.   

Tilavat ja viihtyisät yhteiset tilat

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa olohuoneessa on tilaa kaikkiaan 37 m², jossa mahtuu kokoustamaan tai viettämään aikaa perheen kesken.

Katso lisää kuvia

Etätyöt ja kokoukset mökiltä käsin

Riemurahi soveltuu myös pieniin kokouksiin, tiimin yhteisiin illanviettoihin ja tyky-päiviin. Nopea valokuituyhteys mahdollistaa sujuvat yhteydet kaikissa tilanteissa.

Tasainen tontti ja hyvä uimaranta

Tasaisella, aurinkoisella tontilla on kiva pelailla ja viettää aikaa koko perheen kanssa ja mökin omalla veneellä pääsee soutelemaan tai kalastamaan viereiselle järvelle.

Saunan tuntumassa sijaitseva matala hiekkapohjainen uimaranta on turvallinen perheen pienimpienkin vesileikeille.

Lähiretkelle mökin pihasta

Monipuoliset ulkoilumaastot sekä läheinen Kolunkankaan laavu mahdollistavat monenlaiset päiväretket lähimaastoissa.

Meiltä saat myös patikointi-, pyöräily-, hiihto- ja kalaopaskartat onnistuneeseen lomanviettoon ja lisää vinkkejä löydätte Lahdelman päiväretkioppaasta.  

Omat hiihtoladut talviaikaan

Talvella ylläpidämme asiakkaillemme hiihtolatuja lähimaastoissa. Latuvaihtoehtoja ovat perinteinen ja luistelu-ura 2 km, 5 km ja 7 km. Ladut sijaitsevat noin 50 metrin päässä huvilalta. Säiden salliessa pääsee Peruveden jäällekin hiihtämään ja luistelemaan.

Riemurahi-mökin varustelutaso

Asiakaskokemukset

Rauhaisa ja todella mukava paikka, ensi kesäksi on varattu mökki jo nyt!

Tutustu myös

Varaa huvila