Mökki jouluksi

Rentouttava joulunaika maaseudun rauhassa

Vietä rauhallinen ja rentouttava mökkijoulu maaseudun rauhassa, luonnonkauniissa järvi- ja metsämaisemassa. Täällä mieli lepää, keho rentoutuu ja yhdessäoloon jää aikaa.

Hiihtoa, lumikenkäilyä ja luistelua luonnonjäällä

Teemme joka vuosi omat hiihtoladut lähimaastoihin ja sään salliessa myös luonnonjääkentän luisteluun lähijärvelle Peruveden jäälle. Jokaiseen mökkiin on myös mahdollista tehdä oma avanto.

Lumettoman talven iloja

Maaseutumatkailutilamme sijainti upean järviluonnon keskellä on kaunis vähälumisinakin talvina, jolloin lähimetsissä voi tehdä päiväretkiä jalan tai lumikengillä. Joinakin talvina onnistuu pyöräilykin ympäri vuoden ja marras-joulukuun pikkupakkasilla maastopyöräilykin on usein kivaa. Lumikenkäily läheisissä harjumaastoissa tai Repoveden kansallispuistossa on sekin elämys!

Takkatulen lämmössä

Viihtyisästi sisustetut mökkimme sopivat paitsi perheille – myös pariskuntien lomanviettoon. Olkoon ulkona sysimustaa tai valkoisen lumipeitteen kaunistama järvenselkä, on irtiotto arjen kiireistä taattu.  Nappaa villasukat mukaan, kääriydy vilttiin ja nauti takkatulen lämmöstä. Jo muutamankin päivän irtiotto auttaa elpymään ja jaksamaan arjen kiireitä.

Joulu maalla Lahdelman tyyliin

Kaikkiin joulunajan varauksiin kuuluvat ilman eri maksua omasta kuusimetsästämme kaadetut joulukuuset, kuusenkoristeet ja jalka.