Lahdelman koronainfo

Päivitetty 1.7.2020

Maan sisäisiä matkustusrajoituksia ole enää kevään 2020 jälkeen Suomeen asetettu, joten kaikki majoituskohteemme ovat vieraidemme käytettävissä normaalisti. Olemme kuitenkin tehostaneet vuokramökkiemme siivousta ja omavalvonnan osuutta kaikissa majoitus- kokous- ja juhlakohteissamme. Pidämme kaikin tavoin huolen siitä, että vierailunne meillä on turvallinen koko seurueellenne.

Omarantaiset mökit ja huvilat

Kaikki vuokramökkimme sijaitsevat Peruvesi-järven aurinkoisella rannalla, omarantaisilla tonteillaan. Jokaisessa majoitus, kokous- ja juhlakohteessamme on oma sauna, yksityinen ranta ja piha-alue.

Pyrimme kaikin tavoin minimoimaan toiminnassamme koronaviruksen aiheuttamat riskit, mutta haluamme silti muistuttaa, että viruksen leviämisen hidastaminen on meidän kaikkien vastuulla. Saavuthan siis terveenä ja noudatat terveysviranomaisten ohjeistuksia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

Varaamalla useamman mökin tai isoimman huvilamme Villa Keitaan, voitte majoittua ja kokoustaa mahdollisimman väljästi. Tapaamiset voi halutessaan pitää myös ulkotiloissa tai katetuilla terasseilla turvavälin säilyttäen.

Mikäli jonkun vierasryhmänne jäsenistä epäillään sairastavan virusta, tulee hänen siirtyä saamaan hoitoa mahdollisimman nopeasti. Apua ja ohjeita saa ensisijaisesti oman asuinkunnan terveyskeskuksen päivystysnumerosta.

Ilmoitattehan kaikista koronavirusepäilyistä välittömästi myös meille numeroon 040 779 5321. Tämä koskee sellaisiakin henkilöitä, joiden varmistettu sairastuminen ilmenee vasta 0–14 vuorokautta meillä vierailun jälkeen.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia, ja päivitämme tarvittaessa tällä sivulla olevia tietoja. Olkaamme kaikki huolellisia ja valppaita, jotta pysyisimme terveinä!